Sprekers 2017

Nell Watson spreekt op GX Connect

Nell Watson

De Noord-Ierse Nell Watson is van jongs af aan gefascineerd door de relatie tussen technologie en de mens. Ze ontwikkelde de app Poikos, waarmee gebruikers met hun smartphonecamera een gedetailleerde 3D-lichaamscan kunnen maken om zo hun gezondheid te meten. Ook is Nell adviserend technoloog voor de Future Society van Harvard en allerlei technologische startups. In haar vrije tijd codeert ze games.

Richard van Hooijdonk

Trendwatcher Richard van Hooijdonk begon zijn carrière bij banken, uitgevers en technologiebedrijven, als strategisch adviseur en lid van directies. Hij maakt journalistieke producties met RTL en BNR en is gastdocent aan meerdere universiteiten. Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij de effecten van nieuwe technologie op het bedrijfsleven. Daarnaast is hij schrijver van artikelen en e-books.

Berthold Gunster

Stefan van Ballegooie - Allianz

In 3 jaar tijd ontwikkelde Stefan van Ballegooie zich van ambitieuze student tot webanalytics- en conversiespecialist bij Allianz, een van de grootste verzekeraars ter wereld. Samen met een scrumteam zorgt hij voor hogere conversieratio’s op Allianz.nl. Begin 2017 introduceerde hij het Allianz UX-lab en zette hij personalisatie op de kaart. Zijn passie en enthousiasme werken aanstekelijk.

Iwan Banens - ANWB

Iwan Banens werkt sinds 2005 bij de ANWB. Hij bekleedde verschillende managementposities binnen Media, Retail en Online. Momenteel geeft hij leiding aan het Customer Experience & Service Innovation-team. Daarin werkt hij met circa 25 mensen aan zaken als online selfservice, UX van de site, omnichannel customer journeys en innovaties.

Arjo Wijnhorst - Fonds Gehandicaptensport

Arjo Wijnhorst, zelf lang rolstoelhockeyer geweest in de nationale competitie en oud-teammanager van het Nederlands rolstoelhockeyteam, startte 7 jaar geleden met de promotie van sporten voor mensen met een handicap. Na zijn adviseursrol bij NOC*NSF, is hij nu bij Fonds Gehandicaptensport verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het platform Uniek Sporten.

Richard Beijer - Fontys Hogescholen

Richard Beijer is consultant bij Fontys Hogescholen. Hij geeft advies op het gebied van Direct Marketing en CRM. Gedreven door de visie ‘Groei door aandacht en uitdaging’, probeert hij met een persoonlijke en klantgerichte benadering studenten een juiste studiekeuze te laten maken binnen het brede pallet aan opleidingen bij Fontys.

Paul Stokbroeks - Obvion

Paul Stokbroeks startte zijn carrière bij Rabobank, waar hij als marketingcoördinator verantwoordelijk was voor de marketingplannen voor de zakelijke markt. Paul bleef daarna werkzaam in de financiële sector en ging als marketeer aan de slag bij Obvion. Als senior marketeer focust hij zich nu op de digitale transformatie bij Obvion.

Cas Konijnenbelt - SNS Bank

Cas Konijnenbelt is digital-marketing-expert in de financiële wereld, met eerdere werkgevers als OHRA en Delta Lloyd. Sinds 3 jaar werkt hij als Manager Online bij de SNS Bank, waar hij met zijn afdeling succesvol invulling geeft aan online sales, service en de doorontwikkeling van digitale kanalen. Zijn focus daarbij ligt op digitale transformatie, data-driven-marketing, personalisatie en de integratie van on- en offline kanalen.

Ralph van Riet - NBTC

Ralph van Riet houdt van cijfers en data. Dus het is niet gek dat hij warmloopt voor data-driven-marketing. Hij werkte als webanalist bij T-Mobile en Thomas Cook. En nu is hij conversiespecialist bij NBTC, waar hij holland.com zo aantrekkelijk mogelijk maakt voor bezoekers. En dat doet hij met een hoop levendigheid!

Kim de Klerk - NS International

Kim de Klerk startte haar carrière bij L’Oréal en is in 7 jaar tijd doorgegroeid tot CRM Manager. In 2014 maakte zij de overstap naar NS International om zich daar als online marketeer volledig te richten op klantretentie. Haar focus ligt op het verzamelen, koppelen en toepassen van klantdata om daarmee haar klanten te voorzien van relevante en gepersonaliseerde communicatie.

Rogier de Moel - GX Software

Senior business consultant Rogier de Moel is al 20 jaar actief op het gebied van technologie, online marketing en business development. Hij adviseert Nederlandse bedrijven om met behulp van de nieuwste digitale technieken langdurige klantrelaties op te bouwen. Daarnaast is Rogier medeoprichter van Journey of Enterprises, een bedrijf dat zich richt op persoonlijke groei bij ondernemers, en is hij actief in de ledenraad van de Rabobank Vallei en Rijn.

Jeroen Bouwmeester - GX Software

Jeroen Bouwmeester heeft ruim 20 jaar ervaring in online strategie en marketing. Hij heeft bij verschillende reclame- en mediabureaus gewerkt, waar hij verantwoordelijk was voor diverse prijswinnende campagnes. Sinds 2011 werkt Jeroen bij GX Software als Senior Business Consultant, waar hij Nederlandse bedrijven als AON, ANWB en T-Mobile bij het realiseren van data-driven klantcommunicatie.

Paul Honders - GX Software

Senior business consultant Paul Honders geeft advies op het gebied van digital marketing, web content management en customer journeys. Paul heeft veel ervaring met het ontwikkelen van cross-channel-strategieën. Zo heeft hij onder andere Ajax, PSV, Nationale-Nederlanden en SNS Bank geholpen met de inrichting van hun digitale kanalen.

Ron van Wieringen - GX Software

In 1990 begon Ron van Wieringen als programmeur, maar de afgelopen 15 jaar was hij werkzaam als manager: projectmanager, business unit manager, account manager, etc. Hij nam in zijn carrière een klein uitstapje met een eigen communicatie- en managementtrainingsbureau. Maar na een paar jaar bleek het vrije-ondernemerschap te risicovol en de ICT te leuk. Sinds tien jaar werkt Ron bij GX Software.

Floran Felen - BlueConic

Floran Felen is International Business Consultant bij BlueConic en is al meer dan 15 jaar actief op het gebied van digital marketing, WCM en business development. Hij werkte 3 jaar voor BlueConic in Boston, waar hij heeft bijgedragen aan de verdere groei van BlueConic in Noord-Amerika. Als product specialist was hij een belangrijke sparringpartner voor onder meer The Boston Globe, AIG, Randall Reilly en America's Test Kitchen. 

Olivier Francken - Copernica

Olivier Francken is Accountmanager bij Copernica, leverancier van de e-mailmarketingoplossingen Copernica Marketing Software, MailerQ en SMTPeter. Hij schrijft over de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied voor onder andere Emerce, Marketingfacts en Twinkle.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Femke Terwiel

Wat is GX Connect?


GX Connect is een digital-marketing-event dat jaarlijks in oktober plaatsvindt. Op 12 oktober 2017 vond de 14e editie plaats en waren er meer dan 500 bezoekers aanwezig.