Sprekers

Nell Watson spreekt op GX Connect

Thimon de Jong

Sociaal-psycholoog Thimon de Jong is trainer in leiderschap en doceert aan de Universiteit van Utrecht. In 2014 richtte hij WHETSTON op, een denktank over toekomstig menselijk gedrag en de impact hiervan op strategische besluitvorming. Hij werkt voor klanten als Morgan Stanley, Vodafone en Microsoft & Warner.

Niels Houtepen

Niels Houtepen zet eigentijdse illusies en bizarre mind-experimenten in om zijn publiek te verwonderen. In Nederland hostte hij meer dan 500 zakelijke events. Niels is tweevoudig Nederlands kampioen Goochelen en stond in 15 landen op de planken. Zo toerde hij mee met Tiësto en trad hij op op de verjaardag van Shakira.

Nell Watson spreekt op GX Connect
Nell Watson spreekt op GX Connect

Michael Dekker - Amac

Michael Dekker is als marketing & e-commerce manager verantwoordelijk voor het commerciële succes van de online platformen en marketingkanalen binnen Apple Premium Reseller Amac. De afgelopen jaren heeft hij met zijn team van specialisten elk jaar een omzetgroei van ruim 75% gerealiseerd. Ook is Michael lid van de expertgroep Conversational Commerce.

Emiel Begthel & Dennis van de Roest - ANWB

Na 14 jaar gewerkt te hebben bij ING, startte Emiel Begthel in 2015 bij de ANWB als Programmamanager Personalisatie. Dennis van de Roest heeft veel ervaring in retail, digitalisering en marketing en vervult sinds een paar jaar de rol van Change Manager en Lead Architect in het personalisatie-programma van de ANWB.

Nell Watson spreekt op GX Connect

Age Sluis

Media, marketing technologie en data science. In dat speelveld voelt Age Sluis, Marketing Director van IEX Media, zich thuis. Eerder werkte hij onder meer bij Dagblad de Pers en Spilgames. Ook was hij verantwoordelijk voor Wegener Online. Daarnaast hielp hij meerdere bedrijven bij hun digitale transformatie op basis van een data-driven-strategie.

Maichel Peppels - Jacobs Douwe Egberts

Maichel Peppels is gefascineerd door online koopgedrag en is vanaf 2008 al bezig met conversie-optimalisatie. In 2017 maakte hij de overstap van T-Mobile Nederland naar  Jacobs Douwe Egberts, waar hij nu werkzaam is als Optimization & Personalization Specialist Global eCommerce.

Jörgen van der Meulen - PSV

Jörgen van der Meulen is bezig met zijn 21e seizoen bij voetbalclub PSV. Hij begon in 1998 als accountmanager internet en was later webmaster en nieuwe-media-redacteur.  Van der Meulen heeft www.psv.nl (bekroond tot Beste Sportwebsite in 2010, 2012, 2013 en 2017) opgezet en is nog steeds verantwoordelijk. Sinds oktober 2018 maakt Van der Meulen deel uit van het Marketing Intelligence-team.

Eddy van der Sman - T-mobile

Als sociaal psycholoog met een passie voor digitaal zit Eddy helemaal op zijn plek bij T-Mobile. Sinds 2014 is hij daar vanuit de data op zoek naar manieren om de digitale sales- en service-ervaring te verbeteren. Momenteel is hij met zijn team verantwoordelijk voor het personaliseren van alle digitale klantervaringen.

Alexander Kreule - Arriva

Alexander Kreule is sinds 3 jaar verantwoordelijk voor de online kanalen zoals de website en apps van Arriva Nederland. Daarvoor was hij webshop manager bij Vandijk.nl/Studystore.

Nadine Hondebrink - YoungCapital

Nadine Hondebrink is CRO Specialist bij YoungCapital, waar ze verantwoordelijk is voor het complete CRO-proces. Sinds 2,5 jaar richt ze zich op het personaliseren en optimaliseren van de website. Daarin staat de juiste boodschap voor de juiste persoon in de juiste fase van de candidate journey centraal. 

Willem Rossieau - GX

Zijn loopbaan is Amerikaans: begonnen als stagiair en 19 jaar later de CEO van het bedrijf. Dat is de loopbaan van Willem bij GX. Hij is meegegroeid met het bedrijf, dat in de jaren ’90 bedrijven hielp aan hun eerste website en nu de technologische ondersteuning biedt in het hele digitale marketing domein.

Jeroen Bouwmeester - GX

Jeroen Bouwmeester heeft ruim 20 jaar ervaring in online strategie en marketing. Hij heeft bij verschillende reclame- en mediabureaus gewerkt, waar hij verantwoordelijk was voor diverse prijswinnende campagnes. Sinds 2011 werkt Jeroen bij GX Software als Senior Business Consultant, waar hij Nederlandse bedrijven als AON, ANWB en T-Mobile bij het realiseren van data-driven klantcommunicatie.

Rogier de Moel - GX

Senior business consultant Rogier de Moel is al 20 jaar actief op het gebied van technologie, online marketing en business development. Hij adviseert Nederlandse bedrijven om met behulp van de nieuwste digitale technieken langdurige klantrelaties op te bouwen.

Mike Punte - GX

Mike is met een diensttijd van ruim 10 jaar een trouwe gediende van GX. Als consultant helpt hij Nederlandse organisaties als Ahold, WNF en NEC bij een soepele implementatie van een nieuwe corporate website, Mijn Omgeving of intranet.

François Peeters - GX

François Peeters is cms-fan in hart en nieren. Dat komt goed van pas in zijn werk als Business Consultant bij GX, waar hij meer dan 50 organisaties heeft geholpen bij het bouwen van een nieuwe website. Van de implementatie van het cms tot het trainen van webredacteuren; hij kan het allemaal!

Richard Smits- GX

Richard Smits is Solutions Architect bij GX. Hij heeft veel ervaring met het ontwerpen en maken van softwaresystemen. Het vinden van simpele oplossingen voor complexe problemen is zijn grootste drijfveer.

Willem Rossieau & Eppo Hoogstede - GX

Willem Rossieau is CEO van GX, waar hij 19 jaar geleden begon als stagair. Eppo Hoogstede is een ontwerper met ruime ervaring in User Experience Design, User Interface Design, Interaction Design en Visual Design.

Wilco van Schaik (dagvoorzitter)

Wilco van Schaik is een creatieve, inspirerende en enthousiaste spreker (en CEO van voetbalclub NEC Nijmegen). Succesvolle relaties tot stand brengen, inspireren en mensen plezier geven is de drive achter zijn energie. Als bruggenbouwer brengt hij de belangen van mensen, klanten én bedrijven samen, altijd met oog voor commerciële kansen.

Heb je een vraag? Ik hoor het graag!

Femke Terwiel

Wat is GX Connect?


GX Connect is een digital-marketing-event dat jaarlijks plaatsvindt. Op donderdag 16 mei 2019 vindt alweer de 15e editie plaats! We verwachten meer dan 500 bezoekers.