Sponsoren

Bikkelhart

Online bureau Bikkelhart is gespecialiseerd in het ontwerpen en optimaliseren van online verkoop. Met ons verkoophart vertalen wij het ideale offline verkoopgesprek naar de ultieme online interactie. En dankzij onze rijke ervaring in het ontwikkelen van websites, funnels, portals, campagnes, apps en software bikkelen we met veel plezier voor de beste resultaten bij onze klanten. Zo helpen wij ze niet alleen online succesvol te worden, maar ook te blijven.

BlueConic

BlueConic is 's werelds eenvoudigste en meest toegankelijke Customer Data Platform (CDP). Het platform is gebouwd voor marketeers en stelt hen in staat om waar en wanneer dan ook, klanten en prospects te herkennen. BlueConic werd opgericht in 2010 en heeft haar hoofdkantoor in Boston met kantoren in Europa. Meer dan 150 merken maken gebruik van het platform voor cross- en upsell initiatieven, het verhogen van conversie en het genereren van extra omzet, waaronder The Boston Globe, ING, ANWB en T-Mobile.

Copernica

Copernica is een Nederlandse softwareontwikkelaar van de e-mailoplossingen Marketing Software, MailerQ en SMTPeter. Met de krachtige marketingsoftware van Copernica zet je zelfstandig e-mailmarketingcampagnes, webpagina’s, mobile en automatische campagnes op. Koppel e-commerce aan Copernica Marketing Software met een van de integraties en volg gemakkelijk verlaten winkelwagens op, verzend campagnes op basis van interesses, beloon loyale klanten en heractiveer inactieve relaties.

Crossphase

Crossphase is specialist in contentmanagement en heeft vele projecten uitgevoerd voor A-merken en grote organisaties. Grote contentmigraties zijn onze specialiteit en onze medewerkers zijn echte ambachtslieden. Professionals met liefde voor hun vak en veel ervaring met verschillende contentmanagement-systemen. Wij bieden daarom ook Content management as a Service; als er tijdelijk behoefte is aan een contentmanager of webredacteur. Samenwerken met Crossphase betekent 100% garantie op een efficiënt en succesvol contentproject.

Sogeti

Sogeti is de technologiespecialist die IT-oplossingen creëert, integreert en beheert. Zij inspireren klanten, leveren adequate en toekomstvaste IT-oplossingen en onderscheiden zich door proactiviteit, pragmatisme en focus op klantwaarde. Sogeti realiseert IT-oplossingen met hulp van strategische en best-in-class-partners en draagt actief bij aan een duurzame samenleving.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Femke Terwiel

Wat is GX Connect?


GX Connect is een digital-marketing-event dat jaarlijks in oktober plaatsvindt. Op 12 oktober 2017 vond de 14e editie plaats en waren er meer dan 500 bezoekers aanwezig.